Followers

Building block game

Tuesday, December 14, 2010
Korang tahu tak game yang mana ni??

Dulu i pernah main game ni. Masa sekolah-sekolah dulu. Tapi nak beli sendiri, tak mampu. So tumpang main orang punya je la. Bila dah besar, i teringat balik game ni. korang yang pernah main dan ada untuk diri sendiri tu, jangan gelakkan i tau! I memang terlambat dari uols, tapi lantak la!

Kan hari Isnin lepas besday my lil bro. So i ingat nak belikan dia mainan. Usha punya usha, i jumpa mainan ni kat kedai mainan kat Mahkota Parade tu. Wah!Kemain lagi i belek-belek mainan tu. Niat nak belikan untuk adik, tapi untuk diri sendiri main. Boleh?!!Hahaha. i tau i kakak yang kejam tapi i ikhlas tau belikan untuk dia. Tak salah apa kalau kita adik beradik main sama-sama. Mengeratkan hubungan gitu! I loikeee ^_^

So weekend ni i nak pergi beli la game tu. Harap-harap ada la lagi! Kalau takde,,, i nanges hentak-hentak kaki!Uwaaaa



Besarnya kau punya mainan dik! (Gambar dari Google)

5 maklumbalas:

  1. huuu dulu pun salu main kat skola after exam...da buat tinggi pastu runtuh...bising satu kelas..hahaha

  1. Queen said...:

    game ni best.. =)

  1. chenta said...:

    armie : hahaha...kan?kan?waktu sekolah la main benda2 ni kan ^_^

    queen : give me five la sis!

  1. Heidi Shafiq said...:

    rindu nk main lg.. :D

  1. chenta said...:

    kan??jom la pergi beli!