Followers

Aku Memang Sebak Wey!

Monday, December 20, 2010
Ingat lagi tak entry i pasal kad kahwin, majlis pernikahan dan persandingan my bff hari tu? Ingat lagi tak? Kalau tak ingat, g la klik kat word-word tu ye.

I sangat tak sangka my bff baca entry tu sebab dia jarang masuk blog i. Dah tu dia mesti sibuk je lepas kahwin ni. Dengan nak  melayan suaminya, nak pergi honeymoonnya, dengan nak melaksanakan tanggungjawab sebagai isterinya. So mesti bz kan?? I tak la buat entry tu untuk dia baca pun. Just untuk i ingat sampai bila-bila, selagi blog ni wujud.

Meh i paste sikit apa yang i tulis hari tu. Mana la tahu korang malas sangat nak view entry lepas. Lagipun blog i bukan glamor sangat macam blog HANIS ZALIKHA tu...Huuuuu :(

Makan, study, pergi kelas, grouping assignment, shopping, tengok wayang.. Semuanya bersama. Pastu makan pun sama-sama, makan sepinggan, semangkuk, suap-suap.. Itu biasala.. Pernah juga kami berempat ni tido katil bujang tu sama-sama! Boleh bayangkan tak sempit macamana kami tido. Tapi dari malam sampai ke pagi tau kami tido macam tu. Macam selesa plak. Huhuhu.



Pape pun, buat Raja Aslinda, Alhamdulillah dan Tahniah kerana telah selamat menjadi isteri kepada Mohd Khir. Semoga kau dengan dia, akan bersama di dunia dan akhirat. Aku doakan kebahagian kau sebab kau memang layak untuk kebahagiaan ini setelah apa yang kau alami dulu. Aku sayang kau sangat-sangat sampai bila-bila! Sayang kau, Lynda!



Pastukan, bila dia dah baca entry i, dia komen i punya FB.
 
Sumpah!I memang sebak, menanges teresak-esak bila baca komen dia ni. Dah la masa tu dah nak lunch hour. Opismate dah kumpul kat meja i ajak lunch. Pastu diorang boleh ketawakan i sebab i menanges teresak macam orang mati laki! Lantak la diorang nak gelak ke apa, tapi i memang sebak oooookkkkkk!!
 
P/S : Hati dah la mudah tersentuh, baca macam ni plak..Huuuu

2 maklumbalas:

  1. chenta said...:

    perempuan comel mmg cpt tacing kot?hehehe