Followers

Adik dah besar!!Hahahah

Monday, December 06, 2010
Adik i sunat pagi ni. Tadi masa breakfast, my mum mesej cakap dia dah sunat. I tanya nanges ke tak. Mum kata sebelum sunat dah nanges. What?!!Tersentak i baca mesej mum terus i call mum untuk tahu lebih lanjut. Heheheh

Mum kata dia orang 1st sunat. Bila dia tengok jarum, dia dah takut. Dia mula nanges. Pastu orang kedua sunat dulu. Pastu giliran dia, dia nanges lagi. Masa tu dia kat dalam bilik rawatan dengan dad. Dia sunat kat klinik swasta. Dad terus kuar, suruh mum pujuk. Mum pujuk-pujuk dia, baca selawat. Baru dia ok. So dia jadi orang ketiga la yang sunat.

Now dah selamat berpantang kat rumah. Sempat lagi i dengar dia tanya i nak bagi dia duit berapa. Heheheh..

Kelakar betul la adik i ni. Belum pape, dah nanges. ^_^

Tapi nanti balik i nak cakap dengan dia, adik dah besar!!

0 maklumbalas: