Followers

Ada dua cara nak senang popular..Serius!

Thursday, December 30, 2010
OK!

1st, bila kau buat something yang orang benci, tak suka, menyampah, pelik, tak boleh diterima, jahat dan macam-macam yang negatif. Contohnya kes pembunuhan Datuk Susilawati, kes pembunuhan Atantuya, dan macam-macam kes bunuh lagi. Tetiba je pembunuh dia jadi glamor. Mana taknye kan. Asyik keluar paper dan tv. Confirm la orang tau. Kalau artis yang tak berapa nak popular, bila buat kes je. Confirm lepas tu dia la carta popular untuk tahun tu. Then kes pengakuan berani mati "Saya gay, saya ok!" oleh Azwan Ismail. Wah, video tu dah ditarik balikkan oleh seksualiti merdeka. Tapi video tu memang beri impak juga la. Banyak je blog buat review pasal kes tu. pastu kes bunuh diri Alviss Kong ( I buat google kes ni, link ini yang 1st keluar. Link dari 100penulis. I bangga ok sebagai editor!)


2nd, ofcourse la dengan cara yang baik, yang positif! Contohnya macam isu hangat sekarang, HarimauMalaya. Goalkeeper si Khairul Fahmi Che Mat yang sangat cekap itu menjadi isu hangat sekarang. Termasuk juga awek si Khairul Fahmi ni. Tak caya pergi blog awek dia di SINI. Semalam masa i baca dan follow blog awek dia, follower baru 1300++. sekarang dah 2ribu lebih okeeeey! Sekejap je dia popular. Confirm visitor blog dia naik mencanak!Kan Cik Elia ^_^ . Pastu kalau anda seorang yang cantik, hampir sempurna, macam Hanis Zalikha tu, confirm juga senang nak popular! Top 10 carta search Google tu. Walaweh! Then kalau nak cepat popular gak, jadi la macam Datuk Azhar Mansur yang keliling dunia menggunakan kapal layar secara solo, tawan gunung everest macam sekumpulan dari Malaysia dulu tu. I tak ingat nama diorang, lagi pun time tu i sekolah lagi. Macam-macam lagi la benda baik yang boleh menyebabkan seseorang tu menjadi popular.

So terpulang la nak cari glamor cara mana sekali pun sebab apa-apa berlaku, tanggung sendiri..Hehehe ^_^

0 maklumbalas: