Followers

Walaupun sakit, tapi buat-buat tak sakit!

Thursday, November 04, 2010
Panjang kau tajuk entry kali ni!Amik kau.hahahaahah

Hari tu i ada attend Kursus Kecemerlangan. Ada la satu part tu, kena berdiri sebelah kaki dengan beralaskan floor mat yang tajam-tajam tu. Berdiri selama 15minit. Walaupun nampak macam sekejap, tapi time tu, rasa lama yang amat! Dengan menahan sakit kat kaki lagi. Tapi masa tu belajar supaya untuk tahan juga sakit tu. Motif untuk game tu supaya kita tetap tahan hadapi sebarang ujian dalam hidup kita walaupun kita rasa kita tak mampu nak hadapinya. Tapi sebenarnya kita boleh! Memang mencabar la game tu. Meh i tunjuk gambar ye ^_^

Ni la floor mat nya


I pinjam kaki opismate lelaki sebab diorang lebih nampak. Perempuan tertutup dengan kain.


Ambil gambar, muka kena happy even kaki sakit..Uwaaa!


Ni hasilnya lepas 15minit ye. Ibarat reflexsology tau!

5 maklumbalas:

  1. mcm sangat saket jer
    T__T

  1. Ms sunsWeetz said...:

    ingat setahun yang lepas sy pun ada attend kursus n then wat benda ni gak..pergh sakit memang sakit tp berkat kerja kumpulan bersatu kita teguh bercerai kita roboh terus bertahan..dan paling best makin sakit makin kuat kitaowg berselawat...=)

  1. Azza Zahra said...:

    Bagus!
    Tapi nmpk mcm
    menyeksakan jer.
    Msti saket

  1. 100penulis said...:

    menarik dan pelik.. tak pernah lagi tengok floor mat camtu :)

  1. chenta said...:

    intan : mmg sakit...bukan mcm lagi..huuu

    ms sunsweetz: ye...same la!give me five sikit! :)

    azza : mmg sakit tp takla menyeksakan...

    100penulis : cube carik kat jusco ^_^