Followers

SPM??!

Tuesday, November 23, 2010
Hari ni dah start SPM untuk 2010. Gudluck ye adik-adik yang ambil exam tu. Tenang je tau. Jangan takut-takut. Gabra-gabra. Kang terus blank!

I ambil SPM tahun 2004. Tak payah la nak kira umur i berapa sekarang sebab takkan tepat pun jawapan uols. Hehehe. Cuba la teka kalau berani! ^_^

Masa ambil exam tu, bulan puasa. Dulu puasa dan raya hujung tahun. Time cuti sekolah . So merasala exam time puasa. Berkat sikit la. Hehehehe. Padahal result tak la gempak mana pong! :P

Best juga exam bulan puasa ni sebab balik je exam, terus pikir nak makan apa. Cepat je puasa habis. Tak la rasa sangat. Tapi dah hujung-hujung exam tu, memang rasa hilang semangat la sebab masa tu dah nak raya. Sekarang kalau keja dah nak raya, hilang mood kerja. Inikan pula time exam. Lagi hilang terus mood. Tapi diteruskan la juga. Eh?!Agaknya sebab mood raya datang, mood exam hilang, itu yang dapat result macam tu kot kan? Kejam!Hahaha. Diri sendiri salah, banyak plak alasan. Pang sekali kang!


Gambar dari Google..

2 maklumbalas:

  1. HonEyBuNNy said...:

    hehheh,,..teringat SPM dlu..ila xcdnt....raya ke 2...g amk exam dgn pakai simen..maloo siot..ngeh3

  1. chenta said...:

    xcdnt?teruk ke sampai bersimen ni??thn bila tu honey?