Followers

Sibuknyaaaaaa!

Tuesday, November 02, 2010
Ye, minggu ni sangat sibuk. Terlalu sibuk dengan tugasan pejabat sampai tak perasan masa berjalan dan terpaksa OT. Banyak juga perkara peribadi yang perlu disettlekan tapi tak dapat disettlekan disebabkan tugasan pejabat yang anyak ni..

Sibuk punya pasal sampai lupa nak wish 10monthsery kat abi semalam. Sibuk yang amat!Ampun ye abi. Tak sengaja....

Banyak benda nak update kat blog ni, tapi nampaknya masa sangat tidak mengizinkan. So kepada readers, sabar ye. Nanti saya dah betul-betul free, saya update banyak-banyak tau!

Take care semua ^_^

2 maklumbalas:

  1. Amni said...:

    Hujung tahun memangs emua orang sibuk kot.. sudent sibuk ngan belajar nak final exam.. orang kerja lak sibuk ngan audit la... tutp akaun la.. huh.... letihhhhhh...

  1. chenta said...:

    tau takpe..kursus mcm2 nak buat ujung thn ni..huu