Followers

Pengapit pengantin

Wednesday, November 10, 2010
Hari tu ada kawan i masa diploma dulu offer i jadi pengapit dia nanti. Weeding dia awal bulan Disember. I tengok calendar and planner i, i available. So i setuju je la untuk jadi pengapit dia. Dia kata untuk nikah, i pun tak sure la.

Then tadi ada tercerita dengan kawan i. Dia kata kalau jadi pengapit ni, tak lama giliran i la plak. I banyak dengar pasal tu juga. Tapi boleh digunapakai ke? I ni calon pun takde. Macamana nak kawen??

Pastu kawan i cakap, ada la sepupu dia kawen. Pastu kembar dia jadi pengapit perempuan. Last2 kembar yang jadi pengapit tu kawen dengan pengapit pengantin lelaki. Jodoh time tu. Mana la tahu benda tu jadi kat i plakkan? Biar la pengapit lelaki handsome!Hahahahha

6 maklumbalas:

  1. princeduyong said...:

    nak jadi pengapit gak...

  1. chenta said...:

    boleh2..g tanya kwn2 yg nak kawen tu..offer diri ^_^

  1. Queen said...:

    yang ni kita nak like...hehehhehhee

    ala..merasa GLAM u..hihi

    ada kawan nik tu..
    9 tahun bercinta..dari sorang ke sorang die jadi pengapit dan pembantu majlis..die tak kawen2..
    bukan sebab takde pasangan..tp mas atu belum sampai seru diorang nak kahwin..

    insyaAllah tahun depan nak kawen dah..pasti ramai yang nak offer diri membantu.. =)

  1. ada juga kta jd pengapit ni lmbt kwen

    but tgk pd jodoh juga la

    ~me da jd pengapit lbh 10org, yet xkawen2 lg hahahahahhaaa~

  1. waaaa~beshnyer.clu dpt jdoh tyme uh!besh jugek an sya?weeee~~

  1. chenta said...:

    queen : so tak la kata jodoh cepat bila jadi pengapit kan kak?hehehe

    angel : lmbt kawen?erk!...
    lebih 10org??fuh!ramainye...

    kening tegak : hehehe...best kalau dia handsome and kaya..boleh?hehehee