Followers

Meh nak tunjuk!

Monday, November 22, 2010
Hari tu i buat entry I got it

Masih ingat? Ke tak baca langsung? Tak baca sila klik link atas segera!Hahahaha

Ramai juga yang teka dan jawapannya betul!Terima kasih la yang meneka tu. Korang memang memahami i la. I love uols la!Hekhekhek ^_^

Meh i nak tunjuk apa yang i got it sangat tu!


Bukan nak show off pun sebab semua duit tu dah habis buat beli benda kat bawah ni!






Tada!Eh, terbalik plak.. Jap..jap..I pusing kan!



Ni la kesayangan i yang terbaru. I bagi nama baby T.

Kulit dia warna coklat metalik. Gelap sikit dari i. Heheheh. Kuasa dia power sikit dari yang i tulis kat entry INI. Brand pun lain dari yang INI.



Kantoi la kat opis!Heheheh

11 maklumbalas:

  1. TeD said...:

    agak berbulu gak la... ^_*

  1. Cik Ima said...:

    perghhh...laptop kite same la..ehehe. bagus, pilihan yang tepat. toshiba the best la terutama dia pny speaker..tiptop..
    nama laptop sy lak My Love..hehe

  1. chenta said...:

    ted : ala...lappy lama i dah 5thn tau i pakai..dia pun dah merajuk..taknak kuar kaler :(

    cik ima : jenis sama, tapi isi dlm lain kot..hehehehe

  1. sizuka[Izzati] said...:

    whoahhhhh!lappy baru!congrates:D

  1. Sinchan Nakal said...:

    anda pakai lappy sama dengan saya..:)

  1. chenta said...:

    same brande...tapi tak sama model...

  1. AISHA SAAD said...:

    wahhhh shok nyaa!
    rasa macam nak tukar laptop jugak lahhh! nak duit siket boleh? bahahaha.

    neway that lptop, cunnn!

  1. chenta said...:

    aisha : beli la baru..tp nak duit tu..haish..nk cari duit beli lappy ni pun berpeluh tiak tau!heheheh

    honeybunny : ngee ^_^