Followers

Meeting..meeting..meeting

Friday, November 12, 2010
Ada sesiapa suka meeting tak? I pagi ni je dah attend 3meeting. Fuh!Pening gak kepala ni, tapi hari ni mood baik, so cool je la ^___^

Meeting ni penting untuk bos tahu progress anak buah dia. Kadang kala dengan meeting juga kita boleh dapat kata sepakat. Tapi bila dah banyak sangat meeting, boleh pening kepala ni hah...

I memang selalu kena attend meeting. Lagi-lagi bila minggu pertama or kedua setiap bulan. Memang banyaaaaaak sangat meeting! Serius ok. Tak tipu pun. Kadang2 sampai i malas nak masuk meeting. Bila bos tanya, pandai-pandai la goreng. Hehehehehehhe

Tapi bukan selalu i ponteng meeting tau!Selalunya bergantung pada chairman. Chairman ok, i masuk la. Chairman tak best...erk!Fikir sendiri la.

P/S : Eh!Tadi masa meeting, i diberi tugas untuk buat database system la. Due date end of this month. Lama dah tak buat system ni. Ada sesiapa nak tolong i tak?????

5 maklumbalas:

  1. Queen said...:

    Kita tolong bagi semangat...
    Go Chenta Goooo!!!..

    Chaiyok2!..

    9sambil membuat gerakan membulat)

    ecewaaahhh

  1. ardinihumaira said...:

    meh dni tulun.. heeeeeee

  1. chenta said...:

    hahahha..uols ni...ada2 je tau..

    thanks!

  1. aSh aBd Rahman said...:

    xske gak g meeting.. xhenti2.. kene bercakapppppppppppp je.. letih mulut..

    database.. system.. hehe... boleh!... upah la.. hehe..

  1. chenta said...:

    cis..i nk yg simple je la..nk minta upah??FOC tak boleh?hehehe