Followers

I got it!

Thursday, November 18, 2010
Serius!

I dah dapat apa yang i nak. Hehehe..Memang suka dan puas hati!Harap-harap ia bertahan lama.. Nak tahu apa bendanya? Nanti i cerita ye. Nak cerita sekarang, kena upload gambar baru best, tapi cable takde, so later on ye. Sabar tau semua! ^_^

P/S : Kalau ada yang rajin, teka la apa yang saya dah dapat tu 

10 maklumbalas:

  1. chentaMAYA said...:

    haha! xtau sbb pe. uhuk~

  1. chenta said...:

    hehehe..tunggu next entry la yunk!

  1. Fina Sophie said...:

    amboi.. muka mesti tengah bercahaya2 je ni hehehe

  1. chenta said...:

    hahahah..harusla! ^_^

  1. ms sz said...:

    nak teka dan nak hadiah! ngee~

  1. chenta said...:

    ms sz : ala...dia dh tahu..sbb tu nak hadiah..hehehe

  1. deatH_luVer said...:

    sebab buat entry pasal nak beli lappy..
    :P

  1. chenta said...:

    tp yg lappy tu dh cancel la..hehee

    just wait n see k ^_^