Followers

Harry Potter!

Saturday, November 27, 2010
Plan hari ni nak g tengok Harry Potter setelah beberapa kali tergendala. Harapnya ada lagi la cerita tu ye. I tak pernah missed tengok cerita harry potter kat wayang. Dulu i siap beli dvd untuk semua cerita harry potter tu. Tapi ada orang pinjam dan terus lesap! :(

Sesiapa yang dah pernah tengok cerita tu, meh la share dengan i sebelum i pergi tengok nanti ^_^

P/S : Agak bz beberapa hari ni. Semalam satu hari belajar senamtari. Sampai longlai kaki ni hah! Tapi sempat bergambar dengan artis. Siapa artis tu? Nanti i cerita k. Siap tampal gambar kat sini! ^_^

0 maklumbalas: