Followers

Dah dapat makan itu pizza!

Friday, November 12, 2010
Yeay!Tadi lunch dengan abi. Kitorg g makan pizza yang i nak tu.Ala..yang Extreme Cheesy 6 tu. Heheheh..Akhirnya..dapat gak rasa..Sukeee! ^____^

Rasanya not bad tapi kami tambah Hawaii  so ada nenas sikit. Tak la rasa muak sangat. Bolehla menghabiskan semua makanan dengan keadaan kenyang melampau perut boncit!Hahahaha

Meh la layan gambar bagi korang jeles!Hehehehe





Sesiapa yang tak try lagi, pergi cepat tau sebelum terlepas sebab i nak try black papper mcdeluxe yang mcD tu dah terlepas. Dah takde jual dah. :(

So uols..jangan jadi macam i. Bila dah takde, baru nak mengidam, terliur, menyesal semua k!

4 maklumbalas:

  1. p i j a h said...:

    amboi cepat giler baru post cane tanye rase die hakhak.

    pasni bleh try nyum2~! mcm besh

  1. chenta said...:

    harusla segera!hehehe

    g la try yunk!sedapppp

  1. Cik Ima said...:

    aritu dah makan pizza ni ngan dia..memang sedap~ehee