Followers

Budak perempuan!

Wednesday, November 24, 2010
I sangat suka tengok budak perempuan yang cantik dan comel. Suka juga dengan budak lelaki yang comel, tapi lebih suka budak perempuan yang comel. Serius suka tengok diorang! Lepas tengok, rasa nak usik-usik. Hahahah. Geram tau!

Tadi masa kat seminar, ada seorang penceramah tu bawa anak perempuan dia. Dah umur 5tahun, tapi sangat comel! Ada iras-iras anak buah i sikit. Anak buah jauh, bukan dekat sebab my sister tengah mengandung lagi. Belum kuar lagi babynya.

Sambung hal anak penceramah tu. Disebabkan i ni urus yang setia, so i boleh bergerak bebas. Sementara mummy dia bagi ceramah, i main-main la dengan budak perempuan tu. Nama dia Alisya Nadia. Memula dia macam malu-malu dan takut-takut. Biasa la. Awal-awalkan.. Tapi bila i start snap-snap picture dia, dia dah mula ok. Dia suka sangat buat muka. I siap ajar dia buat peace. Hehehhe.

Pastu masa dia nak balik, dia datang kat i, dia salam i, then i minta kiss kat pipi. Dia bagi tau! Dua kali dia kiss i kat pipi. Sweet sangat tau budak ni. I ni dah la suka tengok budak perempuan yang comel. Dia buat macam tu, bertambah la i suka. Huhuhu...

0 maklumbalas: