Followers

BE banyak tapi income sikit.. :(

Thursday, November 11, 2010
Betul! BE ada 8 untuk dua blog i. Blog lagi satu tu tak aktif pun, tapi masih ada BE yang running. Tapi sekadar running. Takde CTR bonus pun. Blog ni pun ada 3BE tapi hanya 1 je yang dapat CTR bonus. Bila la nak meningkat ni. Nak beli lappy :(


2 maklumbalas:

  1. selalu bebeno dapat BE ek.

    Selalunya berapa lama lepas kita letak iklan n ikut semua syarat bru bleh dpt BE ni.? Dalam nuffnang ade tulis lepas 30 hari..

  1. chenta said...:

    entah ye..sy pun tak sure...u pnh dpt BE tak?