Followers

Bad Habit!

Tuesday, November 23, 2010
I paling nak buang bad habit i yang suka tidur lewat malam bila i fokus sesuatu. I taip entry ni pun malam, so cerita la pasal suka tidur lewat ni.

I kalau asyik sangat online sebab chatting or ada sesuatu yang menarik sangat perhatian i, i memang akan tidur lewat. Tahu-tahu je dah dekat pagi dan tidur sejam dua, pastu kena bersiap pergi kerja. :(

Pastu kalau i asyik sangat baca novel or buku, i akan tidur lewat juga. Sayang betul nak berhenti sebab nanti nak tunggu mood baca buku tu datang, lambat sangat! Tak pun cerita terlalu best sampai teruja nak tahu endingnya.

Dua sebab utama ni la yang selalu buat i tidur lewat. Padahal esoknya tu kerja. Kang sampai office, mula la muka poyo je sebab ngantuk.

I paling tak suka bad habit ni dan harap suatu hari nanti i dapat buang sikap ni! Wish me luck tau!!

3 maklumbalas:

  1. Queen said...:

    nik kalau buat keje opis memalam atau peang2 baru laju dan tangkas..pagi2 memangslow la nak buat..hihihi

  1. HonEyBuNNy said...:

    he2..sama la kita...kalau dah minat sumtin tu....tido lewat pn sgop..ngeh3

  1. chenta said...:

    queen : same la!pastu kalau kje tu kite minat n best, mmg fokus abs la sampai tak sedar masa berjalan..

    honey bunny : kan??ish..bad habit tol la..tak baik utk kesihatan!