Followers

Majlis Jamuan Hari Raya Pejabat

Wednesday, October 13, 2010
Walaupun raya dah lama habis, tetap nak upload gak sebab jamuan raya opis memang buat penghujung raya. Gambar pun baru dapat, so baru la nak share dengan uols.. Moh la kita layan gambar ok.. ^_^

Kalau nak beli baju macam i pakai tu, my sister ada jual. So boleh komen ye, kalau nak beli ^_^


Gambar watak utama harus letak depan sekali.Hehehe. Dah nak start majlis pun masih sibuk dengan kerja ke hulu ke hilir...




Teka kami buat apa??


Bukan anak i ye. Pinjam jap dari mummy dia..



Housemate i


Banyak tak kuih raya??

Gambar atas sekali tu adalah peserta pertandingan ratu kebaya ye.. :P



Tengah menghias..Kononnya...







Makanan banyak lagi tapi ada yang tak snap lagi.. Tak sempat dah kene ngap!Huuu

2 maklumbalas:

  1. nak sate tu.. Raye tahun ni sebatang pun tak dapek makan sate.. Huhuhu..

  1. chenta said...:

    la..ye ke??org byk kali mkn sate raya thn ni..huuu