Followers

Letih...

Thursday, October 07, 2010
Sepanjang minggu ni tersangat la bz.. Balik kerja memang letih sesangat. Ni pun macam nak demam je rasa. Tapi ada kerja nak kena siapkan juga malam ni sebab esok nak guna.. Dah la baru cakap petang semalam. Harini seharian bz dengan program..Bila la masa nak buat.. Terpaksa bawa balik rumah dan minta tolong housemate. Nasib baik dia minat buat2 video ni..kalau tak..mati la i..Ni pun dah start macam nak demam :(

So entry hari ni pendek je la ye? Nak update yang i tersangat bz...


P/S : Even tak cantik, tapi seksi, terus jadi perhatian ramai, ramai peminat, ramai kawan...kan?!

0 maklumbalas: