Followers

Lappy merajuk :(

Friday, October 15, 2010
Lappy saya telah merajuk. Dia taknak keluar kaler.. Cerah je skrinnya.. Menci tol :(

Belanjawan 2011 belum umum lagi. Dia dah start merajuk. Kalau tak dapat bonus, macamana nak tukar baru? huuu...sedihnya.. Nape dia buat i macam ni? Sampai hati dia.. Dia tak tahu ke yang i kebosanan bila dia macam tu. Nak buat pape pun tak boleh. Nak online tak boleh, nak blog walking tak boleh, nak kacau2 fb orang tak boleh, nak search jahitan manik tak boleh. Macam-macam lagi la..Sedey tau!I sayang dia, i tatang dia macam minyak yang penuh, tapi macam ni dia buat kat i?????Uwaaaa~!

Ada sesiapa nak bagi i lappy free tak??

P/S: I telah beli buku bacaan untuk hari2 minggu ni. Kang tak tahu nak buat apa, boleh gak ngadap buku tu..

2 maklumbalas:

  1. sizuka[Izzati] said...:

    mungkin, lappy tu merajuk kot?mungkin, dia tau tuan dia nak ganti baru:P

  1. chenta said...:

    tak cakap pun nk beli baru..huuu