Followers

Jangan Pandang Belakang Congkak 2

Monday, October 11, 2010
Hari Sabtu lepas i telah menghabiskan duit orang lain untuk tengok wayang. Hahahah. This week, ini adalah cerita yang ketiga i tengok di panggung. Hehehehe.

Tengok cerita ni sebab ada dua orang budak kecik yang nak sangat tengok cerita ni. Ajak tengok cerita turtle yang comel tu, tak nak plak!Nak gak tengok cerita hantu. Abi dah cuak2 je nak tengok. Malam2 tengok cerita hantu. Apa kes??!!Hahahah

Nasib baik cerita tu kelakar. Part hantu, i memang tak tengok. Kang terbayang2 plak. Dah satu kes kalau tak boleh tido. Pastu menyusahkan orang suruh teman. So baik tak payah tengok yang part muka seram tu!

Kitorang tengok kat The Summit. Cerita baru so dapat la panggung THX yang besar tu. Dah la seat kedua dari depan. Si kecik berdua tu punya pasal la. Nak sangat tengok. Seat depan pun tak pe..Huuu :(

Cerita tu ok la. I bagi 3 bintang. Cuma ending dia je macam tak kena. Tak tahu la nape. Uols pergi la tengok sendiri k ^_^

P/S : Tak payah la letak gambar. Kang tercemar blog i yang suci dan baik ni dengan gambar hantu... huuuu

10 maklumbalas:

  1. hentakbelipat said...:

    best ea...tunggu next raye boleh?..hehehe

  1. sHe~ said...:

    dah tgk dgn kekasih hati. sbb nk tgk adalah sbb ada lisa surihani je. haha.

    tp ending xok sgt. xpela, yg pntg dgn kekasih hati yg xbest pun jd best. :P

  1. bubbles182 said...:

    Jgn Pandang Blakang Congkak yg 1st pun x tengok2 lg -___-"

  1. chenta said...:

    sizuka : nnt g tengok k..kalau cite ni smpai kat sana :)

    hentakbelipat : boleh aje...hehhehe..jimatkan?

    she : ye..ending dia mcm tak kene je kan..tp tgk dgn yg disyg, ok je semua..ehehehhe..dia dtg tmpt kamu ke?

    bubbles182 : hahahaha..tgk la semua sekali k..

  1. Sinchan Nakal said...:

    CITERNYE ai rasa kan bolehlah.
    yang bestnyer sebab lakonan cat dengan lan yang bersahaja.
    i memang xsuke ending dye.
    langsung xkene.
    janganla ckp ade sekuel lagi..

    ai sukung she tue..
    tengok dengan tersayang jadilah..
    coz ai pon tengok dengan org tersayang...:P

  1. chenta said...:

    ada kekasih tamo cite ye sekarang!sampai atiiii!

  1. Sinchan Nakal said...:

    HEHEHE...
    nnt ai akan citer kan pada u..
    kiterorg lom declare sepenuhnya lagi sya....tgh gigih usahakan nie

  1. Sinchan Nakal said...:

    HEHEHE...
    nnt ai akan citer kan pada u..
    kiterorg lom declare sepenuhnya lagi sya....tgh gigih usahakan nie