Followers

Housemate owh housemate

Tuesday, October 26, 2010
Housemate i new driver. Lesen P yang masih fresh gitu~~!

I selalu jadi co-pilot untuk dia. Setakat ni dia bawa seorang bila nak pergi kerja je. Lain-lain sama ada i teman or bf dia teman.

Hari Jumaat lepas dia ajak i g MP. Masa nak balik tu, ada keta ni follow kitorg, housemate dah risau dh. Tetiba keta tu dekat sebelah kitorg dan buat isyarat lampu. Owh, housemate i tak buka lampu rupanya. Jauh plak tu sebab dari MP hingga ke trafik light kat Masjid Al-Azim tu. Kalau orang Melaka, dia tahu la. Punya la tergelak kitorg dalam keta tu. Padahal tak tahu punya la bahaya bawa keta tak buka lampu. Huuu..

Semalam pergi MP lagi. Balik pun jadi hal lagi bila ada keta kejar. Rupanya pintu sebelah driver tak tutup. Ya Allah. Ketawa macam apa je bila jadi macam tu. Terus i cakap dengan dia, jangan pergi MP waktu malam lagi. Bahaya. Hehehhe

Sian dia.. Masih baru lagi, so di ampunkan la kesalahan dia tu

Lepas dikejar sebab tak tutup pintu. Kena kejar lagi dari traffic light masjid Al-Azim tu sampai ke peringgit. Ada sekumpulan pengkid naik keta wira, duk usha-usha kitorg..Gerun ok!

3 maklumbalas:

  1. TeD said...:

    hehe..mesti dye tak pasan sebab myvi punya dashboard metre ade lampu siap2... pasal pintu tu, suruh dye alert sikit... nasib baik tak jadi ape2...

    pasal pengkid tu, abaikan je... diorang horny, sebab tu camtu... =))

  1. eid said...:

    cmne leh tak tutup pintu kete? lawak pun ade.. hahahaha

    takpe.. pengalaman mengajar erti hidup.. hihi

  1. chenta said...:

    ted : itula..i ada je jengah dashboard dia..tp bila tgk cerah je, so igt dh buka lampu..rupenye belum..tak sama dgn keta i..hehehe

    one of them tu org yg i sgt menyampah!

    eid : tutup tp tak rapat..hehehe