Followers

Gudluck pada adik!

Tuesday, October 05, 2010
Minggu ni my lil bro akan berperang dengan kertas exam PMR. Semoga dia boleh jawab semua soalan dengan teliti dan betul. I sebagai kakak yang sangat baik perasan! mendoakan semoga dia berjaya dalam PMR ni..Tapi i sangat risau ok dengan dia. Haritu i tanya apa perasaan nak exam, dia boleh kata tak rasa apa. Relaks je. Study pun tak...Husih!Takut i dengar jawapan dia..

Pagi tadi baru borak2 dengan housemate ondaway nak pergi kerja pasal result PMR.. Result PMR i suam2 je la sampai kena perli dengan dad sebab subjek bahasa takde yang A. BM, BI i dapat B! Arab i dapat D!hahahah... Terus kena perli dengan dad! :P



Adik yang ambil PMR tu

Dia dengan adik bongsu

Ni time raya. Kakak sulong beraya dengan husband dia, so tinggal la kami bertiga. Trademark kami memang ambil gambar adik beradik dalam kereta. Tak caya tanya my sister dan tengok gambar raya tahun lepas!hhehehe :P

P/S: Minggu depan dah tak boleh borak2 dengan housemate time nak pergi kerja sebab kereta dia si Myvi Dazzling Red tu keluar minggu ni. Nak naik kereta baru!! ^_^

5 maklumbalas:

  1. tiafazunia said...:

    good luck ntok dye!
    :)
    all theb besttt!

  1. d_tieah said...:

    Adik aku pun sm gak..
    So, gud luck to ur bro ek..

  1. chenta said...:

    tiafazunia : hehehe...thanks :)

    d_tieh : gudluck utk adik u gak..

  1. ms sz said...:

    The day b4 exam, called him. "Aku dah hafal banyak sangat, takut lupe je ni". Itu lah die cakap.

  1. chenta said...:

    itu je?haish...risau betul..