Followers

Sakit hati bila cable hp takde, nak update blog pun takde mood!

Thursday, September 16, 2010
Memang pong!

Dulu ade je cable hp ni kat rumah mak, tetiba dah takde plak. Adik-adik yang duduk rumah ni pun tak tahu mana pergi cable tu, i yang jarang ada kat rumah lagi la tak tahu! So bila dah takde cable, nak update pun jadi malas tau. Baru nak tepek gambar-gambar terlampau tu!

0 maklumbalas: