Followers

Kad Raya + Cornflakes Madu

Wednesday, September 08, 2010
Semalam yunk datang. Dia bagi lauk sambal sotong + daging sup untuk i berbuka. Tapi semalam i buka sorang je sebab housemates semua buka kat luar bersama partner masing2. So i berbuka sorang je la semalam. Yunk pun tak dapat teman sebab dia banyak anak2 nak kena jaga. Heheheh..

Tapi kan.. Yunk bukan bagi lauk je. Dia bagi kad raya + cornflakes madu! Cornflakes madu tu i yang request sebab i tak sempat buat + kuih yang tak boleh makan tu, terus merajuk nak buat kuih dah. hahahaha. Tapi kad raya tu sangat tak sangka. Agak tersentuh gak bila baca isi dalam kad tu.

Thanks a lot yunk! ^_^


Sambal sotong yang macam paprik sotong..huuu...Confius sudah!



Sup daging yang banyak sayur.sedap!



Tak sangka dia bagi kad. Orang pun tak sempat beli kad untuk dia







Lepas buka, i makan la satu. Sedap gak!

4 maklumbalas:

  1. Sinchan Nakal said...:

    amboi-amboi jiwang di pagi hari..
    leh lah datang beraya di Melaka macam ini.Sediakan duet ayer sya~

  1. chenta said...:

    takde duit raya ye!

  1. Mummy Nana said...:

    Salam Aidilfitri... raya sebulan kan.. so xlambat lagi akak nak wish.. hehehe... woah.. jiwangnya kad raya tu..... comel jek bofren..

  1. chenta said...:

    salam aidilfitri mummy nana..

    ala..bace ke kad tu?malu i tau, sis ni :P