Followers

Entry ini khas untuk TED!Hahaha. Cerita makan kat Papa John's Pizza

Tuesday, September 07, 2010
Hahah. Hari tu Ted ada buat entry pasal dia makan kat Papa John's Pizza. So disebabkan dia la, i try gak makan kat situ hari Ahad lepas. Cuma Ted makan kat mane entah. I makan kat Jusco Bandaraya. Best gak pizza dia. I suka sosnya. I campur dua2. Memang best!

Macam biasa. I letak gambar la ye


Tengok sekarang, fuh.. Telan liur cepat2!



Sos merah macam sos sphagetti tu campur dengan sos cream tu, macam mastard + garlic. Sedap k! Terbaik la bila makan dengan pizza ^_^



Ini biasa aje. Nak fries kat Popeye!!



Mane hilang lagi 1 part tu..hehehe



Ni, kat pinggan i la 1 part tu..Hahahha

8 maklumbalas:

  1. TeD said...:

    muehehehe... u make me hungry right now... tapi, memang delicious sangat kan pizza tu digabungkan dengan sos sos tu... hehehe...

    ok... [telan liur]

  1. chenta said...:

    yes..sedap kot..tp aritu i amek tuna sebab fye tak mkn ayam n daging..hehehe..cicah dgn dua2 sos tu, fuh..marbeles!

    cepat telan air liur tu!

  1. sizuka[Izzati] said...:

    wah syoknya mkn pizza.hehe~

  1. Sinchan Nakal said...:

    wah sangat sedap..napalah kat mid takder eh...
    aiseh..

  1. chenta said...:

    sila la ke sunway pyramid..situ ade..kan ted?

  1. Sinchan Nakal said...:

    ohh di sana ader eh.
    lepas raya akan ke sana lah macam ini...

  1. chenta said...:

    ade kalau tak silap