Followers

Doakan Ayah Saya ye

Tuesday, September 28, 2010
Update : Pembedahan ayah saya telah ditunda sehingga bulan Oktober... Pape nanti saya update lagi ye.

Saya taknak post yang berat2 sebab tak larat nak pikir apa yang nak ditulis untuk kali ni. Saya cuma nak minta kawan2 dan readers untuk mendoakan pembedahan ayah saya berjaya..



Saya tulis ni entry ni pada 27hb September. So kalau tarikhnya agak pening, saya minta maaf la ye..

Disebabkan saya menulis perkara yang akan berlaku (means hari ini), saya selesa untuk letak tarikh...

Saya dah mula bercuti mulai 28hb September hingga 01 Oktober. Ayah akan dimasukkan ke wad di Hospital Sultan Ismail, JB pada pukul 2petang 28sept. Malam tu kat rumah kami sepatutnya ada marhaban. Marhaban di taman perumahan kami memang tiap tahun ada. Tapi setiap malam, berbeza lorong. Contohnya malam ni lorong satu, esok lorong dua plak. So giliran lorong kami adalah pada 28sept, sebelah malam. Mak pada mulanya taknak ambil marhaban tu sebab rumah kami di Kluang, dan ayah kat hospital JB. So takut tak sempat nak patah balik lepas hantar ayah. Lagipun siapa nak tunggu ayahkan? Tapi ayah suruh kami ambil marhaban juga. Bolehla kami minta untuk orang taman mendoakan kesihatan ayah.

Pagi 29sept, ayah akan dibedah untuk buang benjolan pada bahunya. Nak cerita details pun saya tak tahu sangat tapi yang pasti kalau tak buang benjolan tu, boleh jadi kanser.

So saya minta supaya anda semua dapat mendoakan pembedahan ayah saya berjaya dan kesihatan ayah saya akan cepat sembuh. Terima kasih semua ^_^



P/S: Ayah sebenarnya tak bagi saya cuti lama sebab katanya pembedahan tu tak serius (bagi dia la). Dia siap kata kat my mum supaya tak payah risau dan tak payah tunggu dia.. ayah owh ayah.. Kami tetap risau dan tetap tunggu sampai pembedahan tu berjaya..Tetiba sebak plak taip entry ni...

2 maklumbalas:

  1. min said...:

    semoga ayah cik sya diberikan kesihatan yg baik... -amin-