Followers

Cinta Terakhir

Sunday, September 05, 2010
Dari hari tu dok dengar lagu ni. Tapi tak tahu tajuk. Nak download tak boleh. Nak cari lirik tak ingat. Last2 tanya ada seorang blogger tu. Kan blog dia dulu ada lagu tu. So dapat gak jawapan. Now nak tepek lirik lagu tu kat sini. Rasa sedih + sayu je bila dengar lagu ni...Macam ada kaitan je...

Kau cinta pertamaku
Kau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa
Menafikan kasih kita
Kau ayu di mataku
Satu antara seribu
Tiada tara di dunia
Korus
Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir
Kau ayu di mataku
Satu antara seribu
Tiada tara di dunia
Ulang korus
Mungkin kita kan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ketentuan Tuhan
Ulang korus

2 maklumbalas:

  1. N said...:

    ouhhh ni la lagu yg kamu cari2 tu yer..best lagu nih ;)