Followers

Akibat tukar link blog

Monday, September 27, 2010
Kan hari tu saya tukar link blog sebab ada masalah dengan reader kan..So bila tukar link ni, ibarat buat blog baru tau. Nak cari readers semula, bukan senang. Tambah plak sekarang rasa malas je nak update sebab banyak benda nak kena sekat. Takut jadi macam dulu lagi.Akibatnya visitor blog ni memang merundum jatuh. Serius jatuh gila2. Dulu nak jejak 100++ tu boleh la gak. Tapi sekarang, nak dapat visitor 30++ pun payah. BE pun dah takde dah sekarang. Sedihnya la. Apa nak buat ek supaya blog jadi macam dulu semula??

5 maklumbalas:

  1. eazlye said...:

    hurm, sbb tuh i biarkan jek..
    walauper pon jdik..
    xpe eh..u sbr k..pelan2 tau...

  1. min said...:

    memula memang mcm tu.. da lama2 ok la... slow2 yeah

  1. chenta said...:

    ili : i terpaksa ubah aritu...

    min : itula..tp sedih gak rasa..

  1. kusut said...:

    tak tau lak kalau tuka url blog boleh jadik camtu. sabar je la ek. kalau teruskan blogging macam biasa harap2 dapat la recover jadik mcm asal cepat2

  1. chenta said...:

    ye kusut..link lame tu, ramai dh kenal..follower pun byk tau link yg tu..bila tukar link ni, ramai la tak jumpe blog ni lg..link br kan..

    entah bila dpt recover blk..huuu