Followers

Warna merah tanda garang!

Tuesday, August 10, 2010

Kasut merah, baju merah, sliper tu pink tapi macam merah



Tudung merah



Merahnya mak ngah!

Budget u pakai warna merah terang ni, u garang la sya?Takde maknanya k!Hahahaha.

Red Mummy pun i tak dapat kalahkan tau!

Hari ni i pakai serba merah, tapi mood i baik je k. Takde pun marah-marah atau moody. Orang lain pun ok je dengan i. Tapi ada la seorang hamba allah ni, nak tegur i pun takut. Time biasa dah takut, ni kan plak hari ni i pakai warna merah. Lagi la dia takut nak tanya. Last-last anak buah i yang jadi mangsa. Bagus juga!Heheheheh..

I takdenya nak marah-marah. Lagi pun hari ni i nak balik kluang. Esok pun dah puasa. Tak elok marah-marah kan? Baju i yang merah ni tak melambangkan pape k ^_^

So i nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua blogger dan umat Islam kat dunia ni. Semoga bulan Ramadhan yang mulia dan berkat ni, akan menjadi bulan yang penuh bermakna pada diri kita. Banyakkan beramal dan kurangkan dosa. Kalau boleh tak payah buat dosa langsung k. Amin...

5 maklumbalas:

  1. cik panadol said...:

    aku suke sgt kaler merah...hari ni pon aku pakai baju merah menyala gitu!
    opss...merah bukan tanda garang ye...merah tanda sexy!hahaha

  1. Pinky Pixie said...:

    selamat berpuasa.. hehe
    merah itu mengacam kan.. =)

  1. aque said...:

    marah itu cun... hehehhehe... selamat menyambut bulan ramadhan :)

  1. chenta said...:

    cik panadol : yeay!ade geng merah arini..hehehe.. setuj!setuju!merah tanda seksi!huuu...

    pinky pixie : selamat berpuasa utk kamu juga...dh amek award? ^_^

    velasrizal : mane ade garang. baik je tau

    aque :cun? yea..terima kasih..kamu juga ye ^_^