Followers

Status Nuffnang dah bertukar!

Monday, August 30, 2010
Benci tau. Bila tukar link blog ni, status Nuffnang i terus jadi Ordinary. Benci. Sedey! :(

Nak buat macamana ni ek???

6 maklumbalas:

  1. Tupai Karan said...:

    takleh tukarkan balik ke link tu.. hehe... tp don't worry, byk trafik masuk dgn link ni, dpt la blk status tu..

    My recent post :
    Zikir Plus Dikir : Akibat Hilang Pertimbangan

  1. Sharinginfoz said...:

    hantar message kat nuff sebab apa tukar status....

    Selamat Hari Merdeka

  1. dark r0se said...:

    camne ley jadik camtu ek?

  1. lionteen said...:

    lionteen xpakar..
    tenye pd yang pakar bab nuff ni..hehe

  1. chenta said...:

    tupai karan : ala..taknak guna link lame dh..takpela..slow2 biar org masuk blog ni...masih ramai tak tahu link baru ni...

    sharinginfoz : takpela..dh bce kat syarat2nya..mungkin sbb visitor kurg kot

    dark rose : sbb visitor kurg kot..link blog baru ni

  1. chenta said...:

    takpe..dh ok dh :)