Followers

Hasil keyword di Nuffnang!

Saturday, August 14, 2010
Sesiapa yang guna Nuffnang pasti tahu yang ade fungsi keyword kat situ.

I jarang nak tepek keyword yang i dapat. Tapi hari ni i sangat tertarik hati nak tepek sebab ada melibatkan kawan i. (Kawan ke? Kami tak pernah jumpa, tapi i selalu baca blog dia dan bertegur sapa di FB. Kira kawan la kan? ^_^).

Dia seorang photographer. Gambar2 dia memang cantik! Sungguh cantik. Ini pujian ikhlas ok. Then ada plak keyword pasal Pakej Perkahwinan yang dia tawarkan. I tak pernah pun tulis pasal pakej dia. Tapi ada plak orang search tentang tu dan sampai ke blog i ni. I pun tak tahu kenapa. Walaupun hasil keywordnya hanya 3, tapi i tetap nak tepek juga. Maksudnya pakej perkahwinan dia, memang ada orang yang tahu. Glamour juga dia ni.So kepada anda yang berkenaan, bagitahu la harga yang kamu berikan untuk pakej perkahwinan tu ye. ehheheheh ^_^


Sila klik pada gambar untuk lebih jelas!

2 maklumbalas:

  1. |niey| said...:

    aish..sy punya blog x terlist lg kt google.. xleh nk cek2 keyword.. mcm best jer tgk keyword org yg pelik2.. ☺

  1. chenta said...:

    hehehe..takpela..
    dah daftar dgn nuffnang?boleh la check nnt