Followers

Haish!Bila la nak bertahan lama dengan satu blog??!

Monday, August 30, 2010
Belum genap setahun blog hanyatentangsya, dah kena tukar ke sukasukisya . Dah kena cari kawan blog semula. Dah kena setting macam2. Semuanya lepas formspring kena serang dengan opismate. I paling pantang bila opismate tahu blog i ni. Confirm kecoh satu opis sampai boleh masuk mesyuarat. So harusla tukar link lain. Nak buat baru, tak larat dah.

Blog lama yang Empty Life (bbsyasya) pun gitu. Belum cukup setahun, dah tukar blog lain. Cari kawan baru semula. Masa ni sebab ex. So sanggup buat baru untuk mulakan hidup baru.

Entah bilala dapat menaip dengan sesuka hati sendiri. Menaip untuk meluahkan apa yang dirasa. Merasai fungsi blog yang sebenar. Menaip tanpa ada gangguan. Tension betul. Kalau aasyik jadi macam ni, sampai bila pun i takkan dapat bertahan dengan blog untuk jangka masa panjang. Asyik nak ubah je!

5 maklumbalas:

  1. eid said...:

    babe, can i put link to ur blog or u want it to be private?

  1. TeD said...:

    i like... memang masalah bila ada orang sakit hati dengan kite... macam la orang lain tu tak penah nak cakap bukan2 pasal kita kan... beza cuma, kite ada blog... orang tu takde blog, tu pasal dye bebulu...

  1. chenta said...:

    eid : ofkos can!

    ted : kan??confirm je ade org mengutuk psl kita. cuma caranya berbeza dgn kita..org tak boleh trima kenyataan mmg begitu!

  1. darkangel said...:

    jangan buka blog di ofis dan jangan mention pasal office, tu jelah kot caranya.

  1. chenta said...:

    yesza..i'll beware after this