Followers

Formspring i kene serang la!

Friday, August 27, 2010
Hehehehe. Meh i tepek apa yang i kena serang tu..

Soalan 1 : kau x rasa bersalah ke kutuk orang2 dalam blog ni?kita bukan manusia yang sempurna so, xpayah nak mempertikaikan tingkah laku org lain..cermin diri 2 dulu,muhasabah diri..adakah anda hamba allah yang melakukan semua perintahnya?fikir2kanlah

Jawapan i : anda juga hamba allah yg melakukan semua perintahnya? anda tuhan ke yg tahu apa yg saya buat??

Soalan 2 : jangan rasa diri tu hebat sangat..jaga pertuturan dalam kata2..ingat asal usul kita..jangan lupa daratan..ingat 1st time ko datang JKKP Melaka dulu..

Jawapan i : eh, ape plak ni??ade kaitan dgn anda ke?anda terasa ek?

Soalan 3 : minta maaf pada org2 yang ko telah kutuk..ingat!!!tiada manusia yang sempurna..jd stop la komen2 hal peribadi org lain dala blog ni

Jawapan i : Setiap orang yg i kutuk dalam blog ni, i tak tulis pun nama diorang terang terangan. Lagipun tiada reader i yang merupakan budak2 opis i. So kalau i cerita pun, tiada orang tahu. Melainkan org mcm awk ni baca. Lagipun siapa anda ni? Kalau berani, letak la nama. Jangan jadi pengecut.

P/S: Ini blog i. Tempat i meluahkan apa yang i rasa. Sebab tu i taknak orang yang kenal i, baca blog i. Sebab akhirnya jadi macam ni la. Ada je menyerang i. Kalau i tak boleh tulis, dah tak jadi blog i la namanya kan? Erm..takpela..Mungkin orang yang komen kat formspring ni terlampau baik. So i minta maaf pada sesiapa yang terasa. Lepas ni i tulis pasal kebaikan u plak ye!!!!Hahahaha

8 maklumbalas:

  1. eazlye said...:

    hahaha...
    mereka xphm dunia blogging.
    eleh sukati r kiter nk tulis pe..
    walaupun melibatkan 7 keturunan mak pak dorg kan??
    asal name xdimention..
    so xkan kene pape casnyer..

  1. chenta said...:

    eee..tp skt ati btl i tau!

  1. Days said...:

    belog kita hak kita.url kita.email kita.suke hati kita.heheheh.freedom of writing tidak lekat di minda dieorang.pe leh buat huuuu

  1. chenta said...:

    itula pasal..tak psl2 nk kene tukar semuanya..kita plak yg ssh

  1. i kenal u..i baca..takper ke? hehe

  1. chenta said...:

    suka ati u la..tp nnt i kutuk u, jgn u sentap plak ye!

  1. Huhu. Formspring I pun kena gak. I x sure sape tp I taw tu kwn2 sekolej I yg tak puas hati ngn I (bkn sbb blog pun)tp x brani nk ckp depan-depan. Formspring I dh private and I x bg respond langsung ngn ape yg dorang cakap. Tak kuasa nk melayan. Haha

  1. chenta said...:

    i terpaksa tukar bila opismate dh tau..nnt kecoh!