Followers

The Twilight Saga Eclipse

Monday, July 12, 2010
Riview filem lagi. Kali ini pasal cerita The Twilight Saga Eclipse. I dah pergi tengok malam tadi kat MBO Melaka Mall.Yeay!!

Sebelum ini, i tak pernah tengok cerita Twilight. Twilight New Moon yang sebelum ni pun i tengok kat umah Shajimy. Tengok DVD. Itu pun tengok sikit je. Tak paham langsung!Tapi semalam tetiba nak tengok cerita tu. Even i tak pernah tengok sebelum ni, tapi not bad la. Best juga. Ada part yang i menguap ngantok, ada part yang i cerah mata sebab khusyuk. Hahahaha.

Twilight Eclipse ni, kumpulan serigala bergabung dengan kumpulan Vampire untuk menghapuskan kumpulan Vampire Junior. Pastu si Bella tu boleh confius plak. Nak pilih Edwind ke Jacob. Jacob tu handsome juga ye. Hehehhe




Ni gambar poster kat pawagam Malaysia

Gambar dari Google

P/S : Sabtu minggu lepas i tengok cerita Knight and Day kat Sunway Pyramid. Tapi tak sempat nak buat review sebab minggu lepas adalah minggu bz sehingga payah untuk bernafas. Fuh!

3 maklumbalas:

  1. ijat_asni said...:

    suke eclipse
    suke
    suke


    http://ijatasni.blogspot.com
    =)

  1. xazryx said...:

    waa .x tgk lg.

  1. chenta said...:

    ijat : dah tgk?

    xazryx : g tgk cpt2 ok ^_^