Followers

Sakit sampai nangis teresak-esak

Monday, July 19, 2010
Tadi masa nak balik kerja, dah mula sakit kepala. Bimbang nak drive tapi akhirnya selamat juga sampai rumah. Sampai rumah terus baring. Tetiba rasa perut lain macam. Angin menggelodak dalam perut sampai rasa nak muntah. Bila baring telentang, perut sakit sangat. So bersandar. Bila bersandar, kepala plak berat. Serba tak kena dan tak tahu nak baring or duduk. Berguling-guling jap atas tilam. Lama-lama, air mata keluar. Kalau i tersangat sakit, i memang boleh nangis. Tapi kali ni nangis teresak-esak. Tak tahan sangat-sangat.

Tapi gagahkan juga untuk bangun. Makan ubat gastrik n minta housemate belikan susu segar. Sementara dia beli susu, masuk toilet, cery bery plak. Kosong terus perut. Housemate balik, minum susu, terus tidur jap..

Now pun masih rasa sakit lagi. Tak tahu la kenapa. Tapi sekarang kerja, rasa sangat stress. Rasa tak tertanggung sangat-sangat... Rasa give up pun ada...

Tuhan, kuatkanlah diriku ini....

4 maklumbalas:

  1. ...miSS fAi... said...:

    jgn biar pewot tue kosong selalooo... jaga kesihatan diri ye...