Followers

Nyum..nyum.. Sedapnya!

Wednesday, July 14, 2010
Semalam belek-belek gambar dalam hp kat office. Masa tu dah petang dan menunggu masa untuk balik. Minggu ni sangat takde mood nak kerja. Then belek punya belek, banyak gambar makanan rupanya dalam hp ni!Hahahaha. Siap tunjuk dengan officemate i lagi..

So meh la i tepek gambar makanan yang ada..




Ni masa makan steamboat kat Jusco Bandaraya Melaka. Lupa nama kedai tu tapi dekat dengan Food Avenue. Best gak steamboat kat sini. Harga pun boleh tahan. Ada mee ngan mushroom. Tapi i tak letak la kat sini. Malas.hehehe :P



Ni lamb stik. Tapi tak ingat makan kat mana. Nyum..nyum...



Ni pizza yang fish tu. Sedap gak! Tapi dah lama tak makan kat sana



Ni ayam penyet. Makan dekat dengan mydin Mitc. Ada kuah sup juga. Dulu harga RM6.80. Tapi sekarang dah naik jadi Rm7.50 kalau tak silap i.



Ni black papper beef stik. Ni kuahnya memang merbeles! Licin habis kuahnya kalau i makan. Housemate i pun sama.Hehehe. Ni kat kedai biasa tepi jalan. Nama kedai Sri Rantau area Semabok, Melaka.





Ni makan kat Popeye Sunway Pyramid. Dia punye kentang goreng, fuh! Memang lazat!Fries memang best. Rasa padat je bila makan. Nasib baik la Popeye takde kat Melaka. Kalau ada, mau tiap minggu i pergi sana beli fries je!Hahahaha

P/S: Pssst!I puasa sebenarnya hari ni. Hehehe. Iman, sila kuat ye

8 maklumbalas:

  1. huaaa.. puasa jugak.. tp bila dha tgk mknn tu xtau boleh tahan ke tidak :P

  1. aii..dan tengok makanan yang sedap ni.,terasa lapar la pulak..hihi

  1. Queen said...:

    alamak..iman tercabar siot..dah la tak bekpes lagik..huhuhu

  1. TeD said...:

    makanan yang paling i teruja sekali adalah popeye tu... i tak cuba lagi... nanti nak cuba... weee ;p

  1. chenta said...:

    ai sumi chan : puasa gak ke?sbr k..hehehe ^_^

    pejuang kesenian extreme : sila makan ok

    queen : hehehe..iman tercabar pun, msh boleh mkn..sy kne thn smpai maghrib..uwaa...

    ted : sila cuba.jgn lupa mkn fries dia..mmg best!rasa mcm curly fries mcd, tp isinya padat!

  1. un_sign said...:

    kat mid ader~!

    ai banyak kali makan ...sedap kan...lebeh sedap dr kfc ..siyes.

  1. chenta said...:

    fries dia kan best?fuh!

  1. chenta said...:

    fries dia kan best?fuh!