Followers

Nekad + SALE!

Friday, July 02, 2010
Saya dengan nekadnya telah membeli tiket ke Shah Alam untuk esok dan pulang pada hari Ahad. Hahahah. Ini semua gara-gara membaca entry Incik Pipi Roti tentang SALE di Shah Alam Convention Centre (nearby Anggerik Mall). Meh i copy paste, bagi share dengan uols ye.

Entry dari Incik Pipi Roti (maaf ye incik pipi roti sebab saya copy entry anda.heheh :p)

Ade satu tempat diadakan sale secara besar besaran... antara jenama nya :

united colors of Benetton
disney
slazenger
manchester united
voir
smalto
polo
swiss polo
b.u.m
valentino
hush puppies
sacha

bertempat di : Shah Alam Convention Centre (nearby Anggerik Mall)

Time : 10 pagi sampai 10 malam..

Tarikh : 1 July 2010 hingga 4 July 2010

up to 80% off with prices as low as RM2.00

termasuk apparels, accessories, shoes, home, luggages, kids, fragrances, innerware dan banyak lagi...

Then tadi call incik pipi roti, dia dah pergi malam tadi dan telah menyambar sandle hush puppies.oo yeay! Pastu dia kata kasut memang paling banyak jual la dan sesuai untuk saya yang sedang mencari kasut ni. Hahahah. Hampeh betul. Saje je nak mengorbankan duit gaji i ni..huhuhu..

Tapi incik pipi roti juga ada menulis pada entry beliau bahawa brand ZARA dan GUESS sedang buat promosi tapi tak tahu la kat mane. Kat semua outlet ke ek?Lupa plak nak tanya. Nak tahu pasal entry sebenar beliau, sila ke SINI!

P/S: Sebab utama nak ke sana sebab nak jumpa Sunshine. Heheh :P

2 maklumbalas:

  1. AISHA SAAD said...:

    BELANJA BOLEHHH??
    KATA MURAHHH. HEHE~

  1. chenta said...:

    blanje?hahah..boleh~~ ^_^