Followers

Ketam Lemak Cili Padi!

Wednesday, July 21, 2010
Semalam i telah membuatkan my sis terliur. Hahaha. I publish kat FB yang petang semalam i akan dapat makan ketam lemak cili padi sebab yunk ada kat rumah. So dia masak ketam. Tengahari waktu lunch, pergi mydin jap dengan yunk, beli barang. Petang balik kerja, yunk dah siap masak. Hehehehe. Tapi still i kena masak nasi dan potong buah. Sayur yunk ngan housemate yang masak.

Bila i publish kat FB, ramai plak yang terliur termasuk my sister. Siap i dipertanggungjawabkan lagi membuat dia terliur. Dah la dia preggy. Huu.. Habis la i.. Now i nak publish gambar lauk ketam semalam. Hehehehe. Saje dengki!


Terliur tak? Ni yang tinggal lepas makan berempat semalam. Termasuk my housemates.

Meh i close up plak. Haahahaah



Fuh, sehingga menjilat jari! Fokus je semua makan semalam :P

4 maklumbalas:

  1. ms sz said...:

    itu memang hak aku!

  1. chenta said...:

    ces!tak habis lagi hal semalam...huu..ampun!

  1. Queen said...:

    ahaha...sejak kahwin ni dah kurang makan ketam....udangje maish berhantu sama macam dulu...mungkin atas sebab yabang kurang makan ketam

  1. chenta said...:

    hehehe..byk dh couple married yg mcm tu..bila husband dia tak mkn or tak suka, automatik isteri pun kurg nk msk benda tu...like my mum..bila tnye npe tak msk, dia ckp my dad tak suka or anak2 dia tak suka..kang siapa nk makan?!heheh