Followers

Kain menarik untuk dijual!

Thursday, July 01, 2010
Yeay!Tak lama lagi puasa, then raya. Tak sabarnya. Mesti sekarang ramai orang tengah sibuk nak beli kain untuk buat baju raya. Kena hantar tempah awal-awal sebab nanti takde orang nak jahit. Kang ada orang yang beraya tanpa baju raya sebab tailor tak sempat nak jahit. Heheheh..

Baju raya i pun dah siap. Nak jahit manik dengan labuci plak lepas ni!Hehehe. Nak tengok baju raya i??


Ni la dia. Hehehe. Jadi model jap!

My sister ada jual kainnya. Hanya RM100 je tau. Kos penghantaran tak termasuk ek. Huhuhu. Nak tengok kain-kainnya, sila ke website INI!

I dah pernah survey kat internet, harganya agak mahal dari my sis jual ni. Pastu kebanyakkannya kain jenis cotton. So jarang kainnya. Nak kena pakai lining.
Tapi kain yang my sis jual ni, separa sutera. Confirm tak jarang! Tak perlu nak pakai lining. Berbaloi la juga. Sebab tu i buat satu untuk baju raya i. Heheheh

Meh i letak satu untuk contoh. Lebihnya sila ke website INI



Ni yang warna merah. Ada biru muda, biru tua, hijau., coklat classic n macam2 ada!

2 maklumbalas:

  1. alaa nk pink
    cntik nyeee
    nak nak!

  1. chenta said...:

    pink lembut ada kat blog bisnes tu..pink pekat, not sure my sis ada stock ke tak..ada kot