Followers

Ikan!

Wednesday, July 21, 2010
Semalam gila bizi sampai tak sempat nak update blog, nak buat blogwalking apatah lagi. Memang bizi yang amat! Selalunya bz sempat gak update, ni langsung tak sempat tau. Huuu...Banyak cerita nak tulis, tapi kita mulakan dulu dengan hal ikan i..

Last week yunk ada kat umah, habis ikan i dia asyik bagi makan. Dah takde benda nak buat. Orang semua kerja. Dia duduk rumah, sambil tengok tv, sambil bagi ikan makan. Siap la belikan anak ikan untuk dijadikan makanan ikan-ikan tu. Tapi disebabkan kerajinan dia memberi ikan tu makan, meh tengok ikan kelly i tu..




Tengok perut dia!Dah macam pregnant plak. Padahal duduk sesekor je dalam akuarium je. Ikan pupu duk akuarium lain..



Ni bila kelly ni dah tak reti diam, terjatuh dia atas tutup akuarium. I dah menjerit time tu. Geli!
Tangan atas tu tangan yunk. I memang geli la nak pegang. Huuu

Pastu i dua hari i tak bagi ikan tu makan!

3 maklumbalas:

  1. chenta said...:

    comel?dh gemok tu!huhuhu

  1. cikDeera said...:

    sbb die gmok laa die comel cmtuh..
    ehehe