Followers

Contest Senyuman Menawan By Gyena Armani

Thursday, July 15, 2010
I telah ditag oleh Cik Yenyen untuk Contest Senyuman Menawan dari Gyena Armani. Meh tengok syarat-syaratnya.

- Be my follower. (Done)


- Penyertaan dari blogger lelaki & wanita di alu-alukan...tak kesah!!!

- Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juga di side bar ye...*utk copy right click mcm biasa saja then save image*





- Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.

Contest ni dah lama gak berjalan, tapi i lambat buat sebab cari gambar tak jumpa. Hahaha. Mungkin tak cukup menarik kot senyuman i :P. Hadiah best tau. Hadiah datang dari Indonesia!

- Upload gambar "SENYUMAN MENAWAN" korang yang korang paling suke and korang rasa cantik. Edit ke x...Sume tu terpulang pada creativity masing2.

Cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting ok?



Gambar ini sungguh gedik!Hahaha. Yang ambil gambar ni seorang lelaki. Dia pernah buat aksi macam ni dan dirakam serta dipublish dalam FB kawan kami. So imagine la lelaki buat aksi macam tu.hahahaha


Ni sebenarnye nak menyibuk dengan orang depan tu!


Ini sangat skema!

Miss Gyena kata boleh letak gambar banyak-banyak. So i letak 3 keping ye. Semuanya gambar yang diambil pada hari yang sama sempena even kat office i  ni. Hehhehehe. I takde gambar lain kat office. Gambar tu je ada. So tempek je la ye. ^_^


- Tag (2) dua orang kawan blogger korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan about this contest.

  * Sis Queen
  * Sis Donat Mica

- Leave your link below. (Means tinggalkan link kat blog gyena tu ye)

TARIKH TUTUP PENYERTAAN:

30 JULY 2010

2 maklumbalas:

  1. Queen said...:

    owh....begituh....hurm....hurm..mek malas okeh..ahaha..tapi untuk mu ku relaaaaaaaaa

  1. chenta said...:

    ahahhaha.ni yg syg sis lebih ni!!