Followers

Buffered Earning

Wednesday, July 07, 2010
I jarang nak cakap hal ni sebab nilai tak banyak mana pun. Tapi i ada target. Sebelum raya, nak capai nilai yang diinginkan Tapi tak tahu la dapat ke tak. hahahaah

Ni nak tanya. Anda suka banyak buffered earning yang tengah running dalam masa yang sama tapi nilainya naik perlahan atau pun satu je buffered earning tapi nilainya cepat je berubah. Kejap je dah banyak. Mana pilihan anda??

7 maklumbalas:

  1. off sure la yg naik byk...& yg banyk BE pun best jugak..sebab sekali gus dpt byk..hehehhe

  1. Queen said...:

    entah..tak reti nak kira naik turunnya....berserah je..agaggagaga

  1. chenta said...:

    gyena : heheheh...tp kdg2 naik slow kalau byk2..kang berebut nak bertepek iklan ni..heheheh

    queen : org pun tak reti sgt

  1. eazlye said...:

    i lgsung xpaham...tau jek ader sen..haahaha..tp ader rm2.80 x gerak2 pon??

  1. chenta said...:

    hehehhe..awal2 dulu i pun tak tahu sgt..tp skrg, alhamdulillah..dpt dh tau

  1. eazlye said...:

    yeker??share lar..apekah nyer??

  1. chenta said...:

    maybe yg u dpt tu sbb org klik iklan u. BE ni bila syarikat pengiklanan tu, pilih blog u utk letak iklan diorg dlm satu tempoh masa tertentu, bila org visit ur blog,u dpt bayaran even org tu tak klik..tp nak dpt iklan BE ni, rajin2 la update.. ^_^