Followers

Bila seharian tak berupdate...

Friday, July 16, 2010
Ini adalah disebabkan seharian duduk dalam bilik meeting!Haish.. Saya sangat tidak suka hari Jumaat sebab ada je meeting yang nak dibuat. Macam tadi, pagi tadi latihan dalaman. Lepas rehat meeting ketua seksyen sekali dengan meeting inovasi. Lepas meeting inovasi, meeting keutuhan. Patutnya nak buat meeting kewangan sekali, tapi dah jam 6, so tak buat la meeting kewangan tu...Pening + bosan tau asyik meeting ni. Dah tu meeting dengan orang yang sama je plak tu.. Nasib baik ada makan-makan, minum-minum..Hilang sikit bosan tu...

I tak suka sangat meeting ni. Kat office tu banyak sangat jawatan kuasa yang ada nama i. Mean kalau jawatankuasa tu nak buat meeting, i terlibat sekali la. So bila dah selalu, memang i jadi sangat bosan. Sangat malas. Tapi ada je orang suka masuk meeting. Alasannya tak payah buat kerja, dan boleh rehat-rehat dalam bilik meeting. Betulkan? Ish..i memang la tak boleh..

So disebabkan meeting ni semua la blog i tak berupdate arini, blogwalking pun tak sempat. Merundum balik la visitor blog ni.. Fuh~~!

P/S : The Mall World, Treasure Isle, Mafia Mars, semuanya tak sempat main hari ni. Aha! Main game FB time office hour. Ok, KANTOI!

2 maklumbalas:

  1. bellar0ssa said...:

    ha kantoiiiii main game.bagitahu encik bosss.hehe