Followers

Anak durhaka??

Friday, July 23, 2010
My sister hari tu cakap, kalau dah lama tak balik umah mak ayah, boleh jadi anak durhaka. I dah sebulan lebih tak balik rumah. Last balik hujung bulan lepas. Ingatkan nak balik minggu ni. Dah siap bawa barang sebab balik kerja terus balik rumah makayah. Tak singgah rumah sewa lagi.

Tapi tadi dapat faks. I kena pergi kursus induksi khusus selama 5hari mulai esok sehingga 28hb Julai. Banyak dah kerja i tergendala. Tak dapat la nak balik kampung. Next week confirm tak dapat balik sebab pindah pejabat. I nak kena handle aset IT. Nampaknya kena tunggu sampai awal puasa la..

Uwaa.. I taknak jadi anak durhaka!

P/S: Blog tidak berupdate sehingga 30julai 2010. Jangan rindu i!

2 maklumbalas:

  1. Eppy Eoshi said...:

    ukan U suke2 xnk balik pon..x le sampai jg anak durhaka..mst ur parent pon paham..

  1. chenta said...:

    ye..my parents sgt memahami :)