Followers

1 more day....

Monday, July 26, 2010
Tinggal sehari je lagi kursus induksi khusus i ni. Semalam fasi kata lepas je habis kursus induksi khusus tu, dia akan berikan sijil. Means i dah boleh confirm la sebab tadi i call office, diorang bagitahu yang sijil i pergi kursus induksi umum kat INTENGAH tu dah sampai. Alhamdulillah i LULUS untuk kursus induksi umum tu even ramai kawa-kawan i dapat LULUS DENGAN KEPUJIAN..Uwaaa..Sedih tapi gembira. Alhamdulillah..

Tak sabarnya nak confirm. Leh sambung study semula.Yeay!!

P/S: Update lagi nanti. Kesuntukan masa dan line internet yang tidak memberangsangkan...

2 maklumbalas:

  1. i nie dah berbulan xcompom2 agik...ksus dah mik..pekse pom dh mik.. susah tol dok bwah beruniform nie...

  1. chenta said...:

    ye ke?i pun tak tahu lagi ni