Followers

Tandas!

Tuesday, June 08, 2010
Tandas perempuan kat aras office i ni rosak la plak. Dari semalam rosak :(
Ada paip pecah kalau tak silap i la. I tak masuk pun tandas tu untuk tengok ape yang jadi. Officemate je yang bagitahu. So buat masa ni kena la pergi tandas aras ground floor. Dah termasuk naik lif untuk ke toilet. Kalau orang lain mesti suka sebab dapat mengular. Tapi i tak suka! Leceh tau. Dah la tak selesa kat toilet bawah tu. Toilet aras kami ni ok tau. Bersih je! Bawah tu kurang sikit..

Entah bila la tandas nak ok ye. Cepat-cepat la maintenance bangunan office ni betulkan paip tu.. I lepas lunch tadi rasa loya tu. Padahal makan ice cream dengan nasi goreng ayam je pun. Takde la makan pelik-pelik. Tapi rasa loya dan pening kepala. Nak pergi toilet jauh plak. Menci tol!



Cantik tandas...

P/S: Tandas tu sangat penting???

8 maklumbalas:

  1. tandas sgt pntg...can't live without toilet... ahhahhaha

  1. chenta said...:

    yezza!leceh btl bila tandas problem ni

  1. eazlye said...:

    x alert with cerite toilet...
    tp alert ngn loya n pening kepala???

    wah..i tumpang gembira...

  1. chenta said...:

    hahahahah..hampeh je u kan

  1. Kazaztan Team said...:

    iye tandas mmg sgt penting + kebersihan sekali...ehehheh

  1. helena's said...:

    sanggup tahan kencing kalau tandas tak best..hehe

  1. chenta said...:

    kazaztan team : ye..bersih dan selesa!

    eazlye : gelak plak!

    helena : tau takpe!sengsaranye