Followers

Tak tahu nak start dari mana......!!

Wednesday, June 16, 2010
Aduhai. Bila 1 task tu memerlukan banyak kerja yang perlu dilakukan, terus jadi buntu. Terus tak tahu nak start dari mana. Tau tak apa yang dikatakan 1 kerja, memerlukan banyak kerja lain??Waaa..Tensionnya!

Betul-betul tak tahu ni nak start kerja tu macamana. Buat sini sikit, terus blur. Start belah sana plak, blur gak. Meja dah bersepah-sepah ni. Dari pagi dapat buat sikit je. Sikit sangat!!!

Bila dah blur, terus buat kerja lain iaitu blogging n ber"fb"ing!Hahahahahahah

Jangan tiru i k :P


Gambar dari Google

P/S: Awak!Awak la yang berkenaan. Saya rindu awak!!(Malunya cakap kat sini :P)

11 maklumbalas:

  1. sarah shafie said...:

    haha.same jgk la..bile dh tk ley wt keje, blog n fb jd pneman..

  1. ~fisha~ said...:

    fb n blog sungguh melekakan!haha~

  1. Queen said...:

    like my opismate say...kerja kene ade internet..keje sikit..internet banyak2..ngeeee

  1. chenta said...:

    sarah, fisha n queen : bukan i sorg je kan??org lain pun same kan?hehehe..tp cmne nk berkat kerja ni?lalalala :P

  1. k-girlz said...:

    biasalah tu chenta.. bila dah banyak kerja.. otak pun blur.. so jadinya intenet pengubat segalannya.. i juga.. huk huk.. dari pagi tak leh wat kerja, lagi2 hari ni tinggal sorang lagi..

  1. chenta said...:

    tinggal sorg je kat opis??bestnye..kje pe ni?

  1. da bese dah bnde2 cm ni.. hehheee...
    sabar je la ek... fb n blogging boleyh krngkan tensyen,then buat la kje lpas 2...ehhhee

  1. chenta said...:

    senandung semalam : tp kalau dh buka blog n fb, tak buat kje trus la nmpknya...hehehehe

  1. TeD said...:

    hahaha..tak tau i tiru ke ape tapi same lah... :p

  1. chenta said...:

    hahahah..semua tiru semua org!

  1. chenta said...:

    hahahah..semua tiru semua org!