Followers

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~

Thursday, June 17, 2010
 Ada blogger telah meninggalkan jejak di chatbox i la. Dia tag i untuk contest seperti tajuk di atas. Terima kasih ye Cik AngelicButterfly.

Kat bawah ni saya copy paste dari blog penganjur :

kali ni saya bermurah hati dan baik hati nak bagi FREE GIVEAWAY utk 4 readers yg BERTUAH....yehaaa...jom join!...syarat2 yg sangat simple...mana la tau kot rezeki anda menjadi pemenang giveaway saya...dan paling best OPEN TO EVERYONE YG BACA BLOG SAYA tak kira la crafter @ bukan crafter atau perempuan mahupun lelaki semua boleh join..just follow the simplest steps below

1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers
2. Link blog "http://pinklolipops.blogspot.com/" di blog anda
3. create new post "~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~" di blog anda dan berikan sebarang comment @ review tentang PINKLOLIPOPS..sebarang comment positive @ negative pun saya tak kisah asalkan comment itu bernas
4. Tag 3org rakan anda dlm post tersebut utk join sekali free giveaway ini...(kalau nak tag lebih pun xpe,saya lagi suka ramai org join =D)
5. Sudah settel semua syarat di atas?? then lastly tinggalkan link blog anda di ruang "comment" post ini supaya senang saya rujuk











No 1 dan No 2 done!


Jawapan no 3 dan 4,


I baru je 1st time buka blog PINKLOLIPOPS ni. Baru i tau rupanya blog ni pasal tuan blog yang buat bisnes menjahit. Entry terbaru beliau pasal beliau jahit manik. Kebetulan i tengah minat nak menjahit manik ni sebab i nak jahit kat baju raya i tahun ni. Tadi pun sempat tengok buku menjahit manik kat MYDIN. Bila tengok blog dia, boleh datang idea la... Tapi kan, tuan blog tu bagi ke i amek idea dan cara dia jahit manik tu sebagai sumber inspirasi i?? Macamana dia nak buat bisneskan kalau dia bagi i ikut cara dia jahit manik tu?Huhuhuhu.. Maafnya tuan blog kalau tak suka. I tak buat. Tapi i takkan la buat bisnes macam dia juga. Dia harus teruskan bisnes dia. Dia bukan jahit manik je. Macam-macam lagi! SYABAS PINKLOLIPOPS! Teruskan bisnes anda dan semoga lebih maju ye ^_^ 

Saya nak tag :

**DeathLuver
**Senandung Semalam
** Desire Queen

Hadiah Yg Pemenang Bertuah bakal dapat :-



*Pemenang akan dipilih secara random..jadi sesiapa sahaja ada peluang nak menang =)
*TARIKH TUTUP : 4th JULY 2010
*pemenang akan diumumkan pada 6th July 2010
(urusan pos akan ditanggung oleh saya =D)

0 maklumbalas: