Followers

Novel Bini Aku Tomboy ke??

Friday, June 11, 2010
Tahun lepas i ada layan satu novel ni secara online. Baca sebab tertarik dengan tajuknya. Memula baca dah tertarik. Terus la i baca sampai tak sabar-sabar nak tunggu penulis novel tu update blog dia. Sampai satu tahap, tetiba penulis tu kata dia nak stopkan cerita tu sebab cerita tu terpilih untuk dijadikan novel!Ada syarikat yang nak publishkan cerita dia. Memang tak sangka, tapi rezeki dia kan. Novel dia terpilih. Cumanya i dah tak dapat la nak baca cerita dia lagi. So i tunggu je novel dia. Lama gak tunggu sampai i pun dah terlupa..

Tadi masa lunch, pergi Jusco. Member ajak pergi Popular. I suka pergi ruangan pilihan. Ala, tempat yang akan menempatkan buku-buku atau novel pilihan. I ternampak plak novel ni. Suka ok! Terus capai. Nampak ada less tapi untuk member card popular je. I takde...Erm..tapi beli je la. Dah lama kot tunggu. Dari minggu lepas. Nampaknya malam ni i tidur lewat la sebab layan novel. Hehehehe...

Kalau nak pergi blog penulis, sila ke SINI!





See? Ada tulis REBAT untuk Ahli Kad POPULAR je. Tapi i non ado..Tapiiiii..I bayar hanya RM17.10. Padahal harga Rm19.00. Mungkin cashier tu tak perasan kot!Yahoooo!



Masih kat opis lagi. Tak sabar nak balik. Baca!!

P/S: Mungkin esok i akan ke JB untuk hadir perkahwinan kawan i. Petang balik Melaka semula sebab ahad nak pergi majlis kahwin officemate i plak.

23 maklumbalas:

  1. wah..crite ni baru je habis baca minggu lepas..mantap lah cerita dia..bestttt sangat..huhu

  1. chenta said...:

    itula..tak sbr nk blk.bce..hehehe..dr tahun lps kot tunggu

  1. best gle ke cte ni...bpe bntg...

  1. Paan Jahat said...:

    nk beli katne .. cm best je,

  1. chenta said...:

    ash : nnt la..tunggu i bce..

    senandung : lps bce, i bg bintang k

  1. chenta said...:

    paan : mph ada, popular ada, kinokuniya ada...

  1. k-girlz said...:

    i memang akan beli, mb esok nak ke jusco nak g popular, nak li buku nie, tq chenta for the information

  1. akan ku cari buku ni, memang ikut cerita ni dulu..

  1. chenta said...:

    k-girlz...erm, duk melaka ke??

  1. k-girlz said...:

    bukanlah.. i bukan dari melaka.. :D

  1. TeRRoRRiZZ said...:

    macam bezz jer tajukkk...
    nak bace la....

  1. chenta said...:

    k-girlz : owh..hehehe.so dh crk bukunye?

    terrorrizz : baca la..best gak ^_^

  1. k-girlz said...:

    chenta : puas sudah ku mencari tidak ketemu jua.. aduh frust nie.. tak kan tak kuar lagi kot kat sini..

  1. chenta said...:

    kat sini tu kat mane?hehehe..nak chenta tlng belikan??

  1. k-girlz said...:

    realy u nak belikan? penat mencari tau.. atau i yg tak nampak tak tau ah.. nanti i bank in duit kat u kalau betul2 u nak likan lah heheh..

  1. chenta said...:

    blh aje...tak ksh..tp alamat??erm...ade fb??

  1. k-girlz said...:

    hehehe ada fb.. i dah jadi member u kat fb n twitter tau.. :D. nanti i msg kat u ye.

  1. chenta said...:

    twitter pun?la...ok2..nnt msg k

  1. k-girlz said...:

    dah bg msg kat fb u.. ;)

  1. eh..macam pernah baca dalam forum..huhu

  1. chenta said...:

    ye..mmg ada dlm forum tu