Followers

Menganggu fikiran

Thursday, June 24, 2010
Kenapa perkara yang dah berlalu begitu lama, diceritakan kembali. Diungkit kembali. Kenapa?
Kenapa kisah sedih tu, dipaparkan, disingkapkan kembali. Saya sungguh terluka dengan hal tu..

Macam-macam yang saya lakukan untuk simpan hal tu sedalam hati saya supaya saya tak terfikir lagi hal tu. Biar hal tu tersimpan jauh ke dasar hati tanpa saya mengingatinya kembali.

Kenapa saya buat private blog dulu? Kenapa saya tukar URL blog? Kenapa saya buat blog baru? Kenapa???Semuanya sebab saya tak nak ingat hal dulu kembali... Tapi kenapa sekarang masih diceritakan?

Saya tau semua orang ada hak masing-masing.. Tapi.. takpela.. Ikut suka hati dan terpulang la...

Sayang, marila dekat dengan saya. Saya sangat perlukan awak sekarang. Sangat-sangat memerlukan awak...Rasa nak nangis kat bahu awak. Awak...Saya ♥ awak

10 maklumbalas:

  1. chenta said...:

    tengah berusaha

  1. k-girlz said...:

    itu semua dugaan untuk u tempuhi.. u kena kuat tau.. :) yeah..

  1. chenta said...:

    erm..entahla..benda tu bermain di fikiran..

  1. j said...:

    semuga tuhan tabah kan sabarkan.
    hati kita semua ya!!!.

  1. chenta said...:

    ye!j, nape private blog?invite la sy

  1. y ??
    sape yang buat kawan saya sedeyh ??

  1. chenta said...:

    adalah org tu cha.. :(

  1. sabar k.. pedulikan orang yang nak bercerita.. yang penting teruskan idup kau ngan gilang gemilang.. apa sgt la 1 benda yang menjeruk rasa berbanding banyak benda lain di sekeliling kau yang menggembirakan.. cheer up girl

  1. chenta said...:

    aku mahu jadi pelita : thanks ye... ^_6